Νεανικά Πρωταθλήματα 2023

Μία εξαιρετική εμπειρία και σίγουρα οι σημαντικότεροι αγώνες για παιδιά, ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 12/4, με την προκριματική φάση των νεανικών πρωταθλημάτων.

Όλα τα παιδιά προσπάθησαν, έδωσαν μεγάλες μάχες κι οφείλουμε να τα συγχαρούμε. Κάποια παιδιά ξεχώρισαν και διακρίθηκαν αλλά για μας, όλα τα παιδιά (και οι γονείς που περίμεναν καρτερικά όλες αυτές τις μέρες έξω από την αίθουσα) αξίζουν συγχαρητήρια!

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε τα παιδιά που διακρίθηκαν:

Στην κατηγορία κοριτσιών U08, η Βασιλική Τσολαμπούνη κατέκτησε την 1η θέση. Η Αλίκη Χάχαλη τερμάτισε 2η και η Αλεξάνδρα Πολά κατετάγη 4η.

Στα κορίτσια U10, είχαμε την 6η θέση της Ευαγγελίας Ράπτη που δυστυχώς ήταν άρρωστη κι έχασε έναν από τους 5 αγώνες χωρίς να παίξει.

Στα κορίτσια U12, είχαμε τη 2η θέση της Βερονίκης Τσιρτσώνη.

Στα αγόρια U08, είχαμε 2 πολύ καλές παρουσίες από 2 πρωτοεμφανιζόμενους σε μεγάλα τουρνουά σκακιστών, του Νικόλα Κλεισαρχάκη και του Άγγελου Φράγκου που έκαναν 4 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Στα αγόρια U10, ο Νικόλας Χαλκιάς και ο Γρηγόρης Κουλιανός έκαναν επίσης 4 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Στα αγόρια U12, είχαμε πολλές συμμετοχές όπου ξεχώρισαν οι Λεονάρντο Λα Ρόκκα και  Σωκράτης Ράπτης με ισοβαθμία στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα και 5 βαθμούς, ενώ λίγο πιο πίσω ήταν ο Δαβίδ Φράγκος με 4 βαθμούς, αλλά και ο Γιάννης Μπίσμπας με 3,5 που έκαναν ένα εξαιρετικό τουρνουά.

Στα αγόρια U14, τα αστέρια μας δεν έλαμψαν, αλλά ο καλύτερος και πιο σταθερός όλων ήταν ο Κωνσταντίνος Τζόντας με 4 βαθμούς.

Τέλος, στα αγόρια U16, είχαμε την 1η εμφάνιση του Δημήτρη Αναστασόπουλου.

Για ακόμη μία φορά, συγχαρητήρια σε όλους!!!